10464096_785729181458044_2180265006748109483_n_1404480481.png_610x400

Tippek egészséges jégkására:

Főzz egy nagy adag gyümölcsteát, ízesítsd és hűtsd le. Öntsd jégtartóba és mehet a mélyhűtőbe. Mielőtt a tea teljesen kockává dermedne, finoman turmixold össze és adagold poharakba. 

Nemcsak gyümölcsből vagy gyümölcsteából készülhet jégkása, hanem akár kávéból is. Két csésze erős feketekávéhoz adj egy teáskanál reszelt citromhéjat, hagyd egy kicsit ázni, majd szűrd le. Keverj el benne öt evőkanál cukor édességének megfelelő mennyiségű természetes édesítőt vagy mézet, majd ha kihűlt a kávé, adj hozzá egy evőkanál frissen facsart citromlevet. Fagyaszd le lapos tepsiben vagy jégkockakészítőben, majd turmixgéppel aprítsd össze.

Természetesen a lehetőségek száma végtelen, akármilyen gyümölcsből, azok kombinációjából csinálhatunk jégkását!  
Jó kísérletezést! 

A bejegyzés trackback címe:

https://teapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr886473431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása