1939964_724698030894493_661644518_n_1394207134.jpg_698x960

A teát ne áztassuk sokáig, mert a benne lévő polifenolok és illóolajok spontán oxidálódhatnak, ami elvesz az aromájából és csökkenti tápértékét.
Emellett a túl sokáig áztatott teában megnő a baktériumok és gombák száma is.

Amennyiben pedig gyógyszeres kezelés alatt állunk, sose vegyük be őket teával, mert a teában lévő csersavak hatására csökken a hatóerejük.

A bejegyzés trackback címe:

https://teapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr605848801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása