Teapalota 2014.06.20. 11:36

„Broken” tea

10458441_778600288837600_6100181476923785839_n_1403256899.jpg_767x450

Már a 19. sz. második feléről ismert ez a fajta készítési mód; B jelzésű teának is nevezik. 
Ez úgy készül, hogy a leveleket egészen apróra vagdalják.

A legjobb minőségű levelekből készítik. 
Előnye, hogy így a tealevelekből a hasznos anyagok sokkal jobban kioldódnak, ezáltal erősebb teát kapunk.
Nem szabad összetéveszteni a törmelék teával, mert annak nincs egyedi jellege, hiszen hulladék anyag.

A bejegyzés trackback címe:

https://teapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr146389103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása