2014.06.20. 11:36
„Broken” tea
Már a 19. sz. második feléről ismert ez a fajta készítési mód; B jelzésű teának is nevezik.
Ez úgy készül, hogy a leveleket egészen apróra vagdalják.
A legjobb minőségű levelekből készítik.
Előnye, hogy így a tealevelekből a hasznos anyagok sokkal jobban kioldódnak, ezáltal erősebb teát kapunk.
Nem szabad összetéveszteni a törmelék teával, mert annak nincs egyedi jellege, hiszen hulladék anyag.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.